Aime de Langlestraat 28 - 2845 Niel
Tel.: 03 500 99 05
Contacteer ons!

Zinken daken, voor uitstraling en duurzaamheid

Dakwerken Maras is uw specialist in het leggen van de verschillende  systemen van daken. Eén van de interessante technieken is het gebruik van de zink staande naad. Deze toepassing voor dakbedekkingen heeft meerdere troeven en het is zowel geschikt voor uw plat als voor uw hellend dak.

Geribbelde structuur

Bij het leggen van een dak met zink staande naad regio Antwerpen worden de zinken banen geprofileerd en gefelst. Het gevolg is dat de naden van het zinken materiaal een geribbelde structuur zullen geven. Deze types van daken kunnen uiteraard ook van isolatie worden voorzien.

Duurzame daken

Daken met zink staande naad hebben uitgebreide voordelen. Zink is namelijk een erg duurzaam product dat de levensduur van uw daken sterk zal verlengen. De levensduur hangt eveneens af van de dikte van het gekozen zink. Maras staat u zeker bij in het kiezen van de juiste materialen.

Moderne uitstraling

Een bijkomende troef van deze zinken daken is de uitstraling. Zowel uw hellende als platte daken krijgen een mooi, modern en esthetisch effect met deze vorm van dakbedekking. Afhankelijk van uw bouwstijl past het perfect bij uw woning.

Contact

Vraag alle informatie over zink staande naad voor uw daken vandaag op bij Dakwerken Maras te Niel.

Wij plaatsen alles op een vakkundige professionele wijze.